Word jij onze nieuwe collega?

Een vakman. Óf vakvrouw. Zo noemen ze jou ook wel! In een klein hecht team van kunststof specialisten werk je aan diverse toonaangevende projecten. Een team van mensen waar je blind op kunt vertrouwen. Bij NKI doen we het samen.
Geen ervaring met kunststof lassen / bewerken? Geen probleem. Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak.

Ben jij een echte aanpakker en zoek je een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Bekijk dan snel deze vacature, want wij hebben een leuke uitdagende baan in een prettig team voor jou!

DIT WORDT JOUW BAAN

Jouw werk bestaat uit het vervaardigen, bewerken en behandelen van kunststofproducten met behulp van gereedschappen en machines in onze modern ingerichte werkplaats. Samen met jouw 10 vaste collega’s ga je, aan de hand van een technische tekening, het gewenste product produceren. Hiervoor gebruiken we diverse bewerkingstechnieken zoals zagen, draaien, frezen, boren, lijmen, buigen en lassen. Door middel van verschillende lastechnieken prefabriceer je de onderdelen tot een eindproduct. Je maakt hierbij gebruik van lastechnieken als extrusielassen, elektromoflassen, spiegellassen, draadlassen en moflassen. Elk project dat uitgevoerd wordt is maatwerk en naar wens gemaakt voor de klant.

BIJ NKI KUN JE REKENEN OP

✔️ Direct een jaarcontract (met intentie tot vast dienstverband)
✔️ Een goed salaris dat wij vinden passen bij de waardering van jouw vakmanschap
✔️ Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en training
✔️ Een pensioen en passende werknemersverzekeringen zijn vanzelfsprekend
✔️ 25 vakantiedagen per jaar
✔️ Een modern ingerichte schone werkplaats (geen zwart, staal of vet), waar het prettig is om te werken
✔️ Een hecht team met enthousiaste collega’s
✔️ Fulltime dienstverband op basis van 40 uur (werktijden: 07:30 tot 17:00 uur)
✔️ Gezellige vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsuitjes

OVER ONS

Werken bij NKI voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé, daar gaan we samen voor. Samen sterk is dan ook ons motto. Wij geloven in het belang van persoonlijke ontwikkeling om de groei van ons bedrijf te realiseren. We werken in zelfsturende teams. En de sfeer? Die is informeel, open en eerlijk. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier maken. In onze bedrijfscultuur is voor elkaar klaarstaan en elkaar helpen erg belangrijk. Zo behouden we de platte organisatiestructuur, ondanks de groei die we doormaken.

NKI is een financieel gezond bedrijf en groeit. Groei jij met ons mee?

NIEUWSGIERIG

We staan te popelen om je te leren kennen!

Vul dus alsjeblieft dit formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Toch nog vragen? Neem dan even contact op met Dave Kersten, op 06-14143470